Hampshire Down Vlaanderen - Wie Zijn Wij

Wie Zijn Wij

In elke provincie van ons land zijn er fokkers van Hampshire Down schapen te vinden. Deze schapen zijn populair geworden door de kwaliteit van hun lammeren en hun unieke uitstraling. Om het ras te promoten, hebben we "Hampshire Down Vlaanderen" opgericht.

Samenwerking met de Vlaamse Rascommissie "Hampshire Down" heeft onze missie om het ras bekender te maken, versterkt. Onze promotieactiviteiten, zoals deelname aan schapenactiviteiten met een promostand, zijn gericht op het delen van informatie over het fokken van Hampshires.

Onze hoofddoelstellingen zijn de verbetering van het "Hampshire Down" ras en het promoten van raszuivere foktechnieken. Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk schapenliefhebbers en het bredere publiek te informeren over het houden en fokken van deze schapen.

Activiteiten zoals daguitstappen, barbecues, en deelname aan schapenkeuringen brengen ons samen en versterken onze gemeenschap. We sluiten het schapenjaar traditioneel af met gezellige bijeenkomsten, waarbij het plezier in het fokken en de saamhorigheid binnen de groep centraal staan.

Onze leuze: "Hampshire Down – het schaap met toekomst!"

Terug